Setel minangka basa standar

We Are Mesin Pelet

PABRIK gedhe

40000㎡

350+Buruh

15+Pengalaman Taun

Pabrik Langsung NO MIDDLEMAN

Produsen lan Supplier Mesin Pelet Drum Chipper sing dipercaya ing China

Taichang minangka perusahaan profesional sing melu produksi lan R&D saka mesin produksi pelet kayu.

  • Taun Registrasi : 2004
  • Modal Terdaftar : $1.4yuta
  • Ukuran Landing Pabrik: 40000㎡
  • Karyawan :350
  • Senior Engineers: 10
  • MekanikDesainer: 16
  • Teknisi Teknik: 20
  • Sertifikat diraih: IKI ,ISO9001-2000, SGS …

produk

Taichang spesialis ing manufaktur mesin pelet. Kita njamin implementasine inovasi ing pangembangan produk lan manufaktur mesin nggawe pelet kualitas.

drum chippers

kok 1000+ Pelanggan Pilih kita?

Insinyur kita

We makaryakke Highly trampil, engineers profesional pengabdian kanggo riset lan nambah kabeh produk kita. Insinyur senior kita mumpuni kanthi gelar majeng. Insinyur R&D sing berpengalaman lan trampil bisa mbantu ngatasi masalah sampeyan babagan mesin utawa produksi lan mbantu layanan sawise adol..

Kontrol kualitas sing ketat

Kualitas penting kanggo kita. Kita IS0 9001, IKI, lan SGS certified. Kabeh komponen sing digunakake ing mesin kita ngliwati pemeriksaan kualitas sing ketat. Kita nindakake uji coba kanggo saben mesin lan nganggo tes sadurunge dikirim.

Rega Kompetitif

Ngatur anggaran kanthi cara sing cerdas lan nyilikake biaya manufaktur. We offer prices competitive kanggo kabeh mesin kita. Hubungi tim sales kita kanggo dhukungan kanggo solusi khusus.

Tim Penjualan Profesional

We duwe tim sales internasional Highly qualified sing bakal reply kanggo sampeyan ing 24 jam babagan pitakonan pre-sales sing sampeyan duwe. Sawise dodolan, kita kurban 24/7 komunikasi email lan telpon, lan bisa ngatur dhukungan ing situs.

Dhukungan Teknis Lengkap

kebak 24/7 ndhukung sadurunge lan sawise tuku. Kita nawakake tes gratis kanggo ngembangake proses manufaktur ing bisnis sampeyan lan darmabakti kanggo nemokake solusi sing paling apik kanggo kabutuhan khusus sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing partner karo kita kanggo ngedol mesin kita, kita seneng takon karo sampeyan.

Pesenan lan Pembayaran

Mesen karo kita cepet lan trep. Tim sales profesional kita mangsuli pitakon lan ngupayakake ngatasi masalah sampeyan, loro pre-sales lan sawise-sales. Kita kanthi aman nampa kabeh bentuk pembayaran kalebu transfer T / T, LC ing ngarsane, PayPal, lan Western Union.

Apa Kita Bisa Nawakake Sampeyan

Nggolek produsen mesin pelet kayu sing bisa dipercaya?
TAICHANG bakal dadi taruhan paling apik.

testing mesin pelet

MESIN KUALIFIKASI DIJAMIN

Kita njamin implementasine inovasi ing pangembangan produk lan manufaktur mesin pelet kualitas.

pellet-production-line-planning

LAYANAN INSTALASI LENGKAP

We offer Turn-key instalasi onsite,debugging lan layanan latihan operasi ing saindhenging donya

layanan sawise sales cepet

LAYANAN CEPAT sawise-SALE

24/7 Email,Komunikasi Telpon utawa Priksa Onsite, ngrampungake masalah sampeyan kanthi cepet

Apa sing Diomongake Pelanggan Kita

Customer-Testimonial-04

Kualitas super,kita wis diskusi lancar babagan proyekku ,Aku duwe pabrik plywood ing Jawa Timur ,akeh sampah saben dina ,solusine bisa ngatasi masalah kita kanthi sampurna .Mesthi ,Aku bakal ngenalake kanca-kancaku .

Arief Kresna

Pabrik plywood Jawa Timur

Customer-Testimonial-03

Aku duwe kesempatan kanggo ngunjungi pabrik ,lan kesengsem karo ukuran lan standar kontrol kualitas dhuwur ,kabeh dadi apik sawise rong taun mlaku kajaba sawetara spare parts ,Aku bakal nyetel baris anyar karo wong-wong mau .

Jaini Hoang

Perusahaan mebel di Surabaya

Customer-Testimonial-02

Nganti saiki ,project wis mlaku kanggo 3 wulan ,paling penting ,yaiku layanan sawise-sales ,kang ndadekake aku ora kuwatir kanggo nerusake

Quoc Thinh

Pabrik produksi papan partikel ing Haoni

Customer-Testimonial-01

Ora ana sing kudu kuwatir yen sampeyan kerjo bareng karo dheweke ,bakal ngatasi kabeh masalah kanggo produksi pelet !!!

Stanislav

Pabrik produksi panel kayu ing Moskow

CE-sertifikat-diwenehake

Sertifikat CE Diwenehake

Sertifikat ISO 9001

Sertifikat ISO 9001

Sertifikat sing misuwur ing China

China Reputated Certificate

BLOG | 6-20-2021

Iki minangka pandhuan tuku lengkap babagan chippers drum. Ing pandhuan tuku iki, sampeyan bakal nemokake kabeh sing perlu kanggo ngerti bab chippers drum.

BLOG | 5-20-2021

Dina iki, kita bakal nuduhake sampeyan 10 alasan utama kanggo masalah kasebut ing mesin pelet biomas, muga-muga iki bisa mbantu sampeyan.

BLOG | 1-20-2021

Iki minangka laporan lengkap pelet kayu pasar Indonesia ing 2021

How Wood Pellets Are Made?

Wood pellets are made from various wood waste, like wood log, wood branches, wood sawdust, waste furniture wood stump etc. To make wood pellets, you need to process all your wood products into sawdust first by crusher and hammer mill, if your sawdust is wet(more than 15% moisture content), you need a dryer to remove the moisture. After you get ready sawdust, you need a pellet machine to process the sawdust into wood pellets. No need to add any adhesive or binder.

Wood pellets are sustainable, renewable, and affordable solid fuel, made of sawdust, wood chips, wood shavings, and industrial waste. Mulane, wood pellets are in huge demand worldwide. If you want to capitalize on this demand, you can invest in a pellet machine and start making pellets.

Step-by-Step Guide to Make Wood Pellets

Wood pellets have several uses, from home heating to heat stoves and furnaces. Besides, they have various industrial applications as well. Contone, companies use them in industrial boilers in place of natural gas or coal.

Since wood pellets have high heat value, businesses use them as fuel for the production of gasification and thermal power.

Let’s look at how wood pellets are made.

Step 1: Selection of the Pellet Machine

The first thing first, you must have a high-quality mesin pelet.

When it comes to purchasing a pellet mill, there are two options: Ring Die Pellet Machine and Flat Die Pellet Mill.

The Flat Die Pellet Machine is a lightweight, compact-size wood pellet-making machine used for home use. Using this machine, you can make pellets in small quantities. Kosok baline, Ring Die Pellet Machine is a commercial machine that lets you make wood pellets in large numbers. These two pellet mills have several variances. Nanging, one primary distinction is the way they feed raw material.

Ring die pellet machine features a curve feeding through rolling compression feed. While the Flat diet machine depends on the feed’s weight. Because of the weight, the raw material enters into the pressing chamber vertically.

Both machines have their advantages. If you want the advantages of two in one, invest in the Taichang wood pellet mill. After all, it combines the benefits of both mills.

Apart from the wood pellet machine, you will need the following equipment to set up your complete pellet line.

Tukang Drum

As the name suggests, this machine helps you process the raw material you use for making pellets. You can use the wood chipper to turn large tree branches into small wood chips.

Although various drum chippers are available in the market, a drum chipper is ideal for pelletization, especially if you have small-sized wood logs.

Pengering Rotary

The rotary dryer machine minimizes the moisture content of the raw material using the heated gas. You might also use flash dryers to eliminate surface moisture.

Hammer Mill

Hammer mill is a wood crushing machine that lets you provide your raw material a perfect size. Both residential and commercial wood hammers are available in the market.

Step 2: Preparation of Raw Material

Once you have decided on the machine, prepare raw material. Depending on the availability, you can use wood slabs, wood logs, serbuk gergaji, wood chips, and even crop waste. Regardless of the raw material you choose, it must have a size under 5 mm in diameter.

If you have large-sized wood logs, use a wood chipper to reduce their initial size. Cut all the branches to make a small wood chip. If you have wood shavings or sawdust, do not follow this process.

Step 3: Drying of Raw Material

It is one of the crucial steps of this guideHow Wood Pellets are Made? You can use a rotary dryer for this purpose. The raw material for wood pellets should neither be too dry nor too moist. Preferably, the moisture content should be between 10 kanggo 18% for wood pellets. Make sure there is no excessive water in the raw material. Eling, the extreme moisture in pellets might cause smoke while burning the pellets.

Step 4: Filtration of Non-wooden Material

In this step, you separate all foreign objects from your raw material. It could be metal, stone, lan rereged liyane. You can use screens and magnets for this purpose. Do not forget that these objects can harm your pellet machine and pellet line.

Step 5: Grinding of Raw Material

Once you are sure your raw material does not contain any object, start with the grinding process. Use a wood hammer mill for it. The machine consists of free-swing hammers attached to the revolving shaft. It will grind hard and dry woods and turn them into powder. Kajaba iki, the process will blend the raw material.

Step 6: Pelletization of Raw Material

It is the actual process for making pellets out of raw material. Depending on the machine type you choose, the process might vary slightly. Nanging, the basic procedure is standard.

Before you proceed with the procedure, preheat your mesin pelet. The temperature must reach 170 to 190-degree Fahrenheit.

Put your raw material in the feeder of your machine. Take a small amount of raw material in the beginning to prevent congestion. Salajengipun, it will help you determine if the quality and shape of pellets are as per the requirement.

The raw material will reach the die and roller passing through the feeder. The steel die and rollers will compress the material and pass them through the die holes to produce well-shaped pellets.

Taichang Pellet Machine has advantages of both horizontal ring die mill and flat die pellet mill. Salajengipun, the machine features a built-in lubricating system to ensure a friction-free process.

Step 7: Cooling of Pellets

As pellets come out of the pellet mill, they are hot. You might notice that they are discharging some moisture. Let them cool in the open air for 24 hours before using them.

If you are into the commercial pellet-making business, use a professional pellet cooler machine. Do not load pellets until the temperature has returned to normal.

Step 8: Storage of Wood Pellets

When your wood pellets are dry, store them carefully by using bag packing machine or jumbo bag packing machine. Keep wood pellets in a dry and cool place. Make sure there is good ventilation and no direct sunlight in the store.

So this is how wood pellets are made. If you have a query or question regarding the pellet machine, contact us.

GOLEK SOLUSI INDUSTRI PELET ?

Ngomong karo Pakar