Setel salaku basa standar

Kami Mesin Pelet

PABRIK badag

40000㎡

350+Pagawé

15+Pangalaman Taun

Pabrik Langsung NO MIDDLEMAN

Dipercaya Pellet Mesin Drum Chipper Produsén jeung Supplier di Cina

Taichang mangrupikeun perusahaan profésional anu kalibet dina produksi sareng R&D tina mesin produksi pellet kai.

  • Taun Pendaptaran : 2004
  • Modal kadaptar : $1.4Jutaan
  • Ukuran badarat pabrik: 40000㎡
  • Pagawé :350
  • Insinyur senior: 10
  • MékanisDesainer: 16
  • Insinyur Téknis: 20
  • Sertipikat Kahontal: IEU ,ISO9001-2000, SGS …

produk

Taichang ngahususkeun dina manufaktur mesin pellet. Kami mastikeun ngalaksanakeun inovasi dina pamekaran produk sareng manufaktur mesin pembuatan pellet kualitas.

chippers kendang

Naha 1000+ Konsumén Pilih kami?

Insinyur urang

Urang employ kacida terampil, insinyur profésional devoted kana panalungtikan sarta ngaronjatkeun sakabéh produk urang. Insinyur senior kami mumpuni kalayan gelar maju. Insinyur R&D kami anu berpengalaman sareng terampil tiasa ngabantosan masalah anjeun ngeunaan mesin atanapi produksi sareng ngabantosan jasa saatos penjualan..

Kontrol Kualitas anu ketat

Kualitas penting pikeun urang. Kami IS0 9001, IEU, sarta SGS Certified. Sadaya komponén anu dianggo dina mesin kami lulus pamariksaan kualitas anu ketat. Kami ngalaksanakeun uji coba pikeun unggal mesin sareng ngagem tés sateuacan kiriman.

Harga kalapa

Atur anggaran anjeun ku cara anu pinter sareng ngaleutikan biaya produksi anjeun. Urang nawiskeun harga kalapa pikeun sakabéh mesin urang. Hubungi tim penjualan kami pikeun dukungan pikeun solusi khusus.

Tim Penjualan profésional

Kami ngagaduhan tim penjualan internasional anu mumpuni anu bakal ngabales anjeun dina jerona 24 jam ngeunaan patarosan pra-penjualan anu anjeun gaduh. Sanggeus jualan, kami nawiskeun 24/7 email sareng komunikasi telepon, tur bisa ngatur rojongan onsite.

Rojongan Téknis pinuh

Pinuh 24/7 ngadukung sateuacan sareng saatos ngagaleuh anjeun. Kami nawiskeun tés gratis pikeun ngembangkeun prosés manufaktur di bisnis anjeun sareng didédikasikeun pikeun milari solusi anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus anjeun. Upami anjeun kabetot dina gawé bareng kami pikeun ngajual mesin kami, kami senang konsultasi sareng anjeun.

Pesenan sareng Pembayaran

Mesen sareng kami gancang sareng merenah. Tim penjualan profésional kami ngabales gancang kana patarosan sareng narékahan pikeun ngabéréskeun masalah anjeun, duanana pre-jualan jeung sanggeus-jualan. Kami aman nampi sadaya bentuk pembayaran kalebet transfer T / T, LC dina tetempoan, PayPal, jeung Western Union.

Anu Kami Bisa Tawarkeun Ka Anjeun

Pilari produsén mesin pellet kai anu tiasa dipercaya?
TAICHANG bakal pangalusna alungan Anjeun.

nguji mesin pellet

MESIN mumpuni DIJAMIN

Urang mastikeun ngalaksanakeun inovasi dina ngembangkeun produk jeung manufaktur mesin pellet kualitas.

pellet-produksi-garis-tata

LAYANAN INSTALASI LENGKAP

Kami nawiskeun pamasangan onsite Turn-key,debugging sarta jasa latihan operasi di sakuliah dunya

jasa saatos penjualan gancang

LAYANAN SARENG DIJUAL

24/7 Surélék,Komunikasi Telepon atanapi Mariksa Onsite, ngajawab masalah anjeun soonest

Naon Palanggan Kami Ucapkeun

Arief Kresna

Kualitas super,urang tadi diskusi béntés ngeunaan proyék kuring ,Abdi gaduh pabrik triplek di Jawa Timur ,loba runtah unggal poé ,solusi maranéhanana bisa ngajawab masalah urang sampurna .Tangtu ,Abdi badé ngenalkeun ka réréncangan abdi .

Arief Kresna

Pabrik plywood di Jawa Timur

Jaini Hoang

Kuring boga kasempetan pikeun nganjang ka pabrik maranéhanana ,sareng kagum ku ukuranana sareng standar kontrol kualitas luhur ,sagalana mana ogé sanggeus dua taun ngajalankeun iwal sababaraha suku cadang ,Kuring bakal nyetél garis anyar sareng aranjeunna .

Jaini Hoang

Perusahaan mebel di Surabaya

Quoc Thinh

Dugi ka ayeuna ,proyék geus ngajalankeun pikeun 3 bulan ,pang pentingna ,nyaéta layanan purna jual ,nu ngajadikeun kuring ngarasa teu salempang pikeun nuluykeun

Quoc Thinh

Pabrik produksi papan partikel di Haoni

Stanislav

Henteu aya anu hariwang nalika anjeun damel sareng aranjeunna ,aranjeunna bakal ngajawab sagala masalah pikeun produksi pellet !!!

Stanislav

Pabrik produksi panel kai di Moscow

CE-sertipikat-dipasihan

Sertipikat CE dibérékeun

ISO9001-sertipikat-dipasihan

Sertipikat ISO9001 dipasihkeun

Cina-reputated-sertipikat

Cina Reputed bijil

BLOG | 6-20-2021

Ieu mangrupikeun pituduh mésér komprehensif ngeunaan chippers drum. Dina pituduh meuli ieu, anjeun bakal manggihan sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan chippers drum.

BLOG | 5-20-2021

Kiwari, kami bakal nunjukkeun ka anjeun 10 alesan utama pikeun masalah ieu dina mesin pellet biomassa, mudahan ieu bisa mantuan Anjeun.

BLOG | 1-20-2021

Ieu mangrupikeun laporan pelet kayu lengkep ngeunaan pasar Indonesia di 2021

How Wood Pellets Are Made?

Are you wondering how wood pellets are made? No matter if you want wood pellets for commercial purposes or at home, this post will walk you through the process.

According to a report, the global wood pellet market is estimated to achieve USD 16.75 billion by 2027 at a compound annual growth rate of 7.28%. There are numerous explanations for this explosive growth.

Wood pellets are sustainable, renewable, and affordable solid fuel, made of sawdust, wood chips, wood shavings, and industrial waste. Ku kituna, wood pellets are in huge demand worldwide. If you want to capitalize on this demand, you can invest in a pellet machine and start making pellets.

Step-by-Step Guide to Make Wood Pellets

Wood pellets have several uses, from home heating to heat stoves and furnaces. Besides, they have various industrial applications as well. Salaku conto, companies use them in industrial boilers in place of natural gas or coal.

Since wood pellets have high heat value, businesses use them as fuel for the production of gasification and thermal power.

Let’s look at how wood pellets are made.

Step 1: Selection of the Pellet Machine

The first thing first, you must have a high-quality mesin pelet.

When it comes to purchasing a pellet mill, there are two options: Ring Die Pellet Machine and Flat Die Pellet Mill.

The Flat Die Pellet Machine is a lightweight, compact-size wood pellet-making machine used for home use. Using this machine, you can make pellets in small quantities. On the contrary, Ring Die Pellet Machine is a commercial machine that lets you make wood pellets in large numbers. These two pellet mills have several variances. Sanajan kitu, one primary distinction is the way they feed raw material.

Ring die pellet machine features a curve feeding through rolling compression feed. While the Flat diet machine depends on the feed’s weight. Because of the weight, the raw material enters into the pressing chamber vertically.

Both machines have their advantages. If you want the advantages of two in one, invest in the Taichang wood pellet mill. After all, it combines the benefits of both mills.

Apart from the wood pellet machine, you will need the following equipment to set up your complete pellet line.

Tukang Kendang

As the name suggests, this machine helps you process the raw material you use for making pellets. You can use the wood chipper to turn large tree branches into small wood chips.

Although various drum chippers are available in the market, a drum chipper is ideal for pelletization, especially if you have small-sized wood logs.

Dryers Rotary

The rotary dryer machine minimizes the moisture content of the raw material using the heated gas. You might also use flash dryers to eliminate surface moisture.

Hammer Mill

Hammer mill is a wood crushing machine that lets you provide your raw material a perfect size. Both residential and commercial wood hammers are available in the market.

Step 2: Preparation of Raw Material

Once you have decided on the machine, prepare raw material. Depending on the availability, you can use wood slabs, wood logs, sawdust, wood chips, and even crop waste. Regardless of the raw material you choose, it must have a size under 5 mm in diameter.

If you have large-sized wood logs, use a wood chipper to reduce their initial size. Cut all the branches to make a small wood chip. If you have wood shavings or sawdust, do not follow this process.

Step 3: Drying of Raw Material

It is one of the crucial steps of this guideHow Wood Pellets are Made? You can use a rotary dryer for this purpose. The raw material for wood pellets should neither be too dry nor too moist. Preferably, the moisture content should be between 10 ka 18% for wood pellets. Make sure there is no excessive water in the raw material. Remember, the extreme moisture in pellets might cause smoke while burning the pellets.

Step 4: Filtration of Non-wooden Material

In this step, you separate all foreign objects from your raw material. It could be metal, stone, and other contaminants. You can use screens and magnets for this purpose. Do not forget that these objects can harm your pellet machine and pellet line.

Step 5: Grinding of Raw Material

Once you are sure your raw material does not contain any object, start with the grinding process. Use a wood hammer mill for it. The machine consists of free-swing hammers attached to the revolving shaft. It will grind hard and dry woods and turn them into powder. Apart from this, the process will blend the raw material.

Step 6: Pelletization of Raw Material

It is the actual process for making pellets out of raw material. Depending on the machine type you choose, the process might vary slightly. Sanajan kitu, the basic procedure is standard.

Before you proceed with the procedure, preheat your mesin pelet. The temperature must reach 170 to 190-degree Fahrenheit.

Put your raw material in the feeder of your machine. Take a small amount of raw material in the beginning to prevent congestion. Saterasna, it will help you determine if the quality and shape of pellets are as per the requirement.

The raw material will reach the die and roller passing through the feeder. The steel die and rollers will compress the material and pass them through the die holes to produce well-shaped pellets.

Taichang Pellet Machine has advantages of both horizontal ring die mill and flat die pellet mill. Saterasna, the machine features a built-in lubricating system to ensure a friction-free process.

Step 7: Cooling of Pellets

As pellets come out of the pellet mill, they are hot. You might notice that they are discharging some moisture. Let them cool in the open air for 24 hours before using them.

If you are into the commercial pellet-making business, use a professional pellet cooler machine. Do not load pellets until the temperature has returned to normal.

Step 8: Storage of Wood Pellets

When your wood pellets are dry, store them carefully by using bag packing machine or jumbo bag packing machine. Keep wood pellets in a dry and cool place. Make sure there is good ventilation and no direct sunlight in the store.

So this is how wood pellets are made. If you have a query or question regarding the pellet machine, contact us.

Néangan SOLUSI PELET INDUSTRI ?

Ngobrol jeung Ahli